Geweldig initiatief!

Allereerst wil ik U bedanken voor dit geweldig initiatief. Beter “iets” dan “niets”. Zelf heb ik al maanden op punt gestaan om dergelijke website op te richten, nadat ook wij eind november nachtelijk “ongenodigd” bezoek over de vloer gehad hebben. Gelukkig werd ik tijdig wakker en hebben we erger kunnen voorkomen. De dieven, ze waren met twee, hebben het op een lopen gezet nadat ik beginnen roepen en tieren ben. Tijdstip van handelen was 03.30u in de nacht. Na een kwartier was de politie al ter plaatse, maar konden niet meer doen dan de nodige vaststellingen en pv opmaken tegen onbekenden, daar ik geen duidelijke persoonsbeschrijving kon geven ( enkel schaduwen van twee personen in het donker). Ondanks dat wij geen ontvreemding hadden en geen inbraak in de zin van het woord, kan ik toch vermelden dat ik nu, meer dan een maand later, nog steeds verschrikkelijk slecht slaap en van het minste geluid wakker word.

Eén opmerking van de politie is mij na die nacht steeds bijgebleven. Ik citeer: “Daar op de camping op de Wildert, daar zit wat bijeen”…. Een opmerkelijk gegeven vind ik.
Ik heb zelf ook familie wonen in de Schelpheuvelstraat en raar maar waar, ik hoor daar dezelfde bemerkingen over de bedoelde camping vallen. Waar rook is, is vuur zeg ik altijd. Dit zou dan toch een gegeven moeten zijn, waar men verder iets mee doet? Of gaat men steeds pleisters op de wonde kleven? Nog even meegeven dan ikzelf lid ben van een BIN en dat ik het enkel maar kan aanmoedigen om zeker snel werk te maken van Bin Heikant.

Veel succes met de website, nogmaals, een geweldig initiatief.

2 gedachten over “Geweldig initiatief!

 1. C

  Enkele jaren geleden heb ik in een zaak nauw samengewerkt met de recherche van deze streek. Zij zeiden dat de camping van de Wildert abnormaal was, hoeveel criminelen en illegalen dat daar bijeen zitten, is niet te schatten. Als ze daar heen gaan, moet dat sowieso met versterking en zodra ze oprijden zie je ze vluchten als ratten… Ik hoop dat ze daar al eens een groot onderzoek hebben gedaan, want het is toch vreemd dat al die inbraken daar niet ver vandaan gebeuren, of het hele bos van de wildertse duintjes (aan de schelpheuvelstraat) eens uitkammen, wie weet zit daar weer een slaapplaats. want vorige week stonden er na een inbraak kindervoetjes in de sneeuw en waren er dekbedden gestolen…

  1. LA

   Het is duidelijk dat de politie inderdaad intensief bezig is met de recente inbrakenplaag op Heikant en naar ik lees ook soms enkele aanhoudingen verricht. Hierbij heb ik toch een bemerking. Wat gebeurt er met de aangehouden persoon of personen ? Gaat het hier dan enkel om een administratieve boete en loopt de crimineel na een paar uur weer op straat om rustig verder te doen met hetgeen hij bezig was of verdwijnt hij daadwerkelijk achter de tralies of de grens overgezet ??!!!

   Verontruste Heikant bewoner

Reacties plaatsen niet mogelijk.