Camping Wildert

Hallo, is het niet mogelijk om via een massale klacht of dergelijke
een razzia te laten uitvoeren op de camping van de Wildert. Daar zitten
veel illegalen die zeer arm zijn en daarom verdachten nummer één
zijn volgens veel mensen.

3 gedachten over “Camping Wildert

 1. anoniem

  Graag wil ik nog eens reageren op mijn eigen mail vermits niemand anders dit durft te doen. We worden op deze site nu ook al gevolgd door de bewoners van de camping op Wildert. Verleden week hebben wij nog eens een ritje gemaakt tot daar en denkt U dat wij daar verandering hebben kunnen waarnemen. NEEN dus! Nog steeds Oosteuropese nummerborden. Seizoensarbeiders!!! zegt men. Ik zou graag vernemen wat die razzia nu heeft uitgehaald! In Essen kom ik de laatste tijd auto’s tegen met nummerborden die niets aan de verbeelding overlaten. Ik geef ze steevast door aan de politie tot spijt van de “serieuze” mensen op de camping. Aan die lieve mensen die elke vakantie zo leuk doorbrengen op de camping wil ik toch even laten weten dat als dit de enige mogelijkheid zou zijn dat ik op vakantie kon gaan, dan bleef ik lekker thuis.
  Enfin, kan men ons bevrijden van alles wat hier in de gemeente niet thuis hoort aub?
  Wees eens dapper en laat uw tanden zien. Kom ons niet vertellen hoe wij ons moeten beveiligen en steek U niet weg achter één of andere stomme wet. Bescherm ons!!!!! Verdomme.

 2. Campeerder

  Sorry maar ik kom al jaar en dag op die camping!!
  En effe het is niet omdat je arm bent dat je dan een crimineel bent.
  Niet iedereen heeft het geluk om rijk geboren te worden en kan door meerdere omstandigheden, zich geen grote luxe veroorloven, maar dat maakt niet dat je dan maar de stempel tot crimineel moet krijgen.

  1. PMR

   Wij zijn ervan overtuigd dat niet elke kampeerder op de camping Wilderdse rust een crimineel is. Er lopen echter veel ongure figuren rond. Het gaat er ons om dat er na de diefstal in ons huis waarbij wij goede aanwijzingen hadden dat de crimineel zich daar schuilhield, er geen buurtonderzoek is gebeurd en zeker niet op de camping. Het spijt ons dat het door sommige serieuze bewoners van de camping zo geïnterpreteerd werd.

   Wij vinden ook dat deze camping (als ze zo nog kan genoemd worden) gesaneerd moet worden en dan moet er ook vanzelfsprekend gezorgd worden dat permanente bewoners een goed onderkomen vinden. Ik heb mij laten vertellen dat permanente bewoning zonder ander adres verboden is.

Reacties plaatsen niet mogelijk.