Word lid van BIN Heikant – zuid!

Beste bewoners van Heikant-zuid,

Zoals afgesproken op de oprichtingsvergadering van 21.02.2013, krijgt u de mogelijkheid om tot lidmaatschap over te gaan. Indien u meer wilt doen, is het ook mogelijk om straatverantwoordelijke (aanspreekpunt voor een straat) te worden.

Bezorg het inschrijfstrookje wat u in uw bus heeft gekregen getekend en ingevuld terug op het genoemde adres.

U schrijft het geld over en vanaf het moment dat het geld op de rekening van BIN Heikant-zuid staat, worden uw gegevens in het BIN bestand gebracht en na de verwerking hiervan bent u lid. Vervolgens bezorgt men u de gegevens van de straatverantwoordelijke en een sticker die zichtbaar dient gekleefd te worden aan voordeur, brievenbus of raam. Zo geeft u aan BIN lid te zijn. Tevens ontvangt u dan het huishoudelijk reglement. Ieder lid wordt geacht het reglement gelezen te hebben.

U zult vanaf dan ook de BIN berichten en BIN Flashes ontvangen. En eenmaal per jaar wordt u uitgenodigd voor de algemene vergadering. De straatverantwoordelijken komen regelmatig bijeen met het bestuur.

– Een BIN bericht is een gesproken boodschap die CICANT verspreidt naar het door u opgegeven telefoon- of gsm-nummer. Dit gebeurt als er iets verdachts in uw omgeving is opgemerkt dat ernstig genoeg is om mee te delen.
– Een BIN Flash is een preventief bericht dat per e-mail verspreid wordt door de coördinator van BIN Heikant-zuid. Deze e-mails zijn niet dringend, maar wel informatief en komen van de politie.

Als er nog vragen zijn kunt u mailen naar het genoemde adres van het briefje of spreek uw straatverantwoordelijke aan.

2 gedachten over “Word lid van BIN Heikant – zuid!

 1. Anoniem

  In mijn huis dat ik verhuur werd op woensdag 13 november ingebroken. Ik ben tot de ontdekking gekomen dat de politie er drie uur na de melding pas was, dat is slordig.
  Ze maakte een pv op zonder een buurtonderzoek, ook slordig. De andere dag ben ik een buurtonderzoek gestart en met resultaat! Resultaat dat zij niet hebben omdat ze niet even de moeite gedaan hebben.
  Mijn vertrouwen in de politie is weg…

 2. Hoppenbrouwers

  De inschrijvingen voor BIN Heikant-Zuid lopen nog steeds binnen. Intussen zijn er meer dan 200 mensen aangesloten of al meer dan 30 % van mogelijke 663 woningen binnen BIn Heikant-Zuid.
  Ook hebben er zich al 18 straatverantwoordelijken aangediend waarvoor dank.

  Er kan nog steeds worden ingeschreven. Intussen worden de brieven / stickers al verdeeld onder de leden waarvan de betaling is geregistreerd.
  In ieder geval al bedankt voor de ruime belangstelling.

Reacties plaatsen niet mogelijk.