Opgemerkt… Voor het geval dat…

11 november tussen 21.30 en 22.45 uur. Een kleine, donkere (zwarte ?) vrachtwagen, merk VW, zonder inzittenden met Nederlandse nummerplaat, stond met brandende lichten in de berm geparkeerd in de Heikantstraat voorbij nummer 22. De nummerplaat is bekend bij auteur van dit bericht. Kan een buurtbewoner soelaas brengen?

U kunt reageren door boven aan het bericht op de link te klikken “Een reactie plaatsen”. U kunt ook steeds reageren via onze contactpagina.

Verdacht of niet?

Een andere bewoner merkte op zaterdag 09.11.13 het volgende op:

“Toen ik vanmorgen iets voor 11 uur in de Leemstraat fietste, tussen Paviljoenweg en Schelpheuvelstraat, kwam er plots iemand van een oprit van een huis gelopen met een zwarte muts op het hoofd en een rode zak in de hand (rond de 20 jaar?). Hij liep naar een grijze auto die klaar stond op straat. Net voor hij kon instappen reed die auto in volle vaart voor zijn neus weg. Die auto draaide daarna naar rechts in de Schelpheuvelstraat, richting Nolsebaan. De jongeman bleef daar staan.
Ik weet niet of dit iets verdachts was of niet, maar het leek me dat ik het toch maar moest melden.”

Een gedachte over “Opgemerkt… Voor het geval dat…

  1. anoniem

    Als reactie op de zwarte VW in de Heikantstraat aan nr.22. Van wie deze wagen was kan ik niet zeggen, maar wij hebben bij de politie wel al de vraag gesteld wie er allemaal in de Heikantstraat ter hoogte van ca. huis 19 (onverzorgde tuin en dito villa) wonen. De politie kan hier niks aan doen vermits het een privé-terrein is. Er staan verschillende caravans met zogezegd seizoensarbeiders in. Regelmatig veranderen de bewoners en er worden soms ook vele kinderen gesignaleerd. Er kan dus niets aan gedaan worden!
    Wij kunnen onze wijk dus rustig omtoveren tot een kampeerterrein voor eender wie. Het zal de veiligheid weer bijzonder ten goede komen. Misschien heeft de zwarte VW daar wel iets mee te maken vermits het in de buurt is.

    Wij wonen hier nu al veertig jaar en ik kan zeggen dat wij vroeger onze garagedeur zelfs niet op slot deden. Het is alleen de laatste paar jaren dat het de spuigaten uitloopt met de inbraken. Ik ben het in ieder geval zat om te horen dat wij er maar voor moeten zorgen dat de boeven niet inbreken. Vang ze, berecht ze degelijk, en als ze vreemd zijn: gooi ze buiten en sluit te grenzen voor criminele bendes. Het is bekend maar het lijkt of niemand de politieke wil heeft om er wat aan te doen…

Reacties plaatsen niet mogelijk.