Voorwerpen teruggevonden afkomstig van diefstallen in heel het land

De Federale politie Leuven heeft vorige week, dinsdag 14 oktober 2014, verscheidene huiszoekingen gehouden in Albanië en in België, ondermeer in Koekelberg, Sint-Niklaas, Brussel, Sint-Jans-Molenbeek, Machelen, Etterbeek, Evergem en Willebroek. Ook op 21 oktober 2014, werden nog huizen doorzocht in Brussel, Ronse, Sint-Truiden, Jette, Evere, Vilvoorde, Luik en Quevy. Tijdens deze huiszoekingen werden een groot aantal voorwerpen gevonden afkomstig van diefstallen in heel België. De Albanese dievenbende was al geruime tijd actief in ons land.

Enkele voorwerpen konden alvast worden gelinkt aan diefstallen die bekend zijn bij de politiediensten. Een groot aantal voorwerpen is echter nog onbekend of staat niet geregistreerd als gestolen. Daarom zijn parket en politie op zoek naar de rechtmatige eigenaars. De foto’s van de aangetroffen voorwerpen worden vanaf vandaag online gezet op de website van de Federale politie. Je kan ze bekijken via deze link.

Meent u een of meerdere voorwerpen te herkennen als uw eigendom, neem dan contact op met de politie via het gratis nummer 0800 30300 of via opsporingen@politie.be
Vermeld het proces-verbaalnummer van uw aangifte van diefstal, eventuele referentienummers en aankoopbewijzen of foto’s.

Bron: PZ Grens