Mogelijke voorverkenning ! ! !

In de Fazentendreef in Essen merkten attente burgers zondag 10 augustus in de namiddag twee vreemde personen op in de volledig omheinde tuin van hun buren. Die waren op dat ogenblik afwezig. Het ging om een man en vrouw die door de buren werden aangesproken.
Zij beweerden op zoek te zijn naar een kat die verloren was gelopen. De buren kenden de man of de vrouw niet. Twee weken geleden werd er bij onze diensten een min of meer gelijkaardige oproep gedaan. Deze melding kwam van een burger uit de Statievelden in Essen. Hij zag verdachte personen in de nieuwe wijk achter zijn woning. Ook toen beweerde men op zoek te zijn naar een kat.
Mogelijk gaat het over een voorverkenning!

Preventietip:
Wees alert bij het verlaten van je woning. Zorg dat je alles goed afsluit voor je de woning verlaat, ook al is dit maar voor een korte periode.

Bron: PZ Grens

Een gedachte over “Mogelijke voorverkenning ! ! !

  1. K

    Op zoek naar een kat?
    Ik weet niet of jullie nog herinneren dat er vorig jaar een poging tot inbraak was in de Baertshoek?
    Nu zag ik 2 meiden in de tuin lopen bij de buren. Ik erop af. En ja hoor.. Wij zoeken onze kleine kat…. nou niet dus. Politie gebeld en idd! De schuifpui was geforceerd. 2 jongen meiden van 14 jaar.. zullen wel weer vrij gelaten zijn. En opnieuw op pad!

Reacties plaatsen niet mogelijk.