Inbraak Velodreef

Vrijdag 22 maart is er ingebroken aan een woning aan de Velodreef. Dit vond plaats rond de tijden van de 2 inbraken aan de Nolsebaan en de inbraak aan de Moerkantsebaan. Verdere details zijn nog onbekend.

Heeft u meer informatie, laat het ons weten. Heeft u informatie die voor de politie belangrijk kan zijn, hoe klein het detail ook is, laat het de politie weten.

Een gedachte over “Inbraak Velodreef

  1. anoniem

    Graag had ik nog eens gereageerd op de inbrakenplaag. De federale regering doet er alles aan om de jongeren, die via sharia4Belgium in Syrie deelnemen aan de gevechten, terug naar huis te krijgen. Joelle Millequet houdt er zich persoonlijk mee bezig. Ik begrijp de ongerustheid van de ouders maar deze jongeren zijn uit vrije wil in Syrie.

    Bij ons aan de grens wordt tegen onze wil wekelijks in verschillende huizen ingebroken. Heeft iemand al een reaktie van de federale of Vlaamse regering gehad.? Ik dacht het niet !!! Misschien weten ze daar van niks en wordt het tijd dat we alles meer in de openbaarheid gaan gooien; Mijn volgende brieven gaan met kopijen aan de betrokken ministers verzonden worden. Ik ben benieuwd !!!

Reacties plaatsen niet mogelijk.