Inbraak Heikant – reactie op camping Wildert

Bij ons (Heikant) werd ingebroken op 16 november 2012. Naast juwelen, schoenen en een jasje, werd ook een brandkoffertje ontvreemd dat nadien terug werd gevonden op de Huybergsebaan. Graag had ik het onderzoek gevolgd via het parket maar daar mogen ze niet zeggen of er buurtonderzoek (eventueel Wildertse camping) is gedaan. Het is wel toevallig dat ons koffertje daar werd gevonden en dat wij de diefstallen van die avond (7 stuks) mooi konden volgen tot bij de camping. Bewijzen zijn er niet en men mag ook niemand zomaar beschuldigen. Die camping is echter een gemeente als Essen niet waardig om maar te zwijgen van wat daar allemaal rondloopt en parkeert…
Wij zijn blij met de site en hopen dat het iets uithaalt. De hoop om mijn bezittingen te recupereren heb ik al verloren samen met veel traantjes.
Wij hebben ook gevraagd of cameras op de uitvalswegen iets zouden uithalen maar daar staan ze hier nogal sceptisch tegenover. Ik vind het echter verkeerd om alles aan de bevolking zelf over te laten. 

De poging tot diefstal in het benzinestation recht tegenover het (gesloten) politiekantoor is toch je reinste billenkletser. Wij zijn gelukkig niet van de bangste mensen maar het hakt behoorlijk in je privéleven in. Zolang het maar niet inhakt in het privéleven van het gespuis.