Kersepitten

27/7 Essen, Hofstraat. Deze morgen gevonden op ons terras en rond het huis, verschillende kersepitten… kan misschien van een dier zijn, ik weet ook niet of er in de omgeving kersenbomen staan, of het een grap is van een jeugdvereniging op kamp.

kersepitten

kersepitten

Gisteren hadden jongelui bij ons op de oprit een ijzeren deksel beschadigd, al dan niet per ongeluk. Ze zouden nog terugkomen voor de schade te evalueren, heeft dit feit iets te maken met de kersepitten?
Enfin, ’t is ook maar een losse melding.

bron: anoniem

2 gedachten over “Kersepitten

  1. RdS

    Gisteren: Man met veel plastieken zakken aan fiets, neemt foto’s van huizen. Een toerist die er uit ziet als landloper? Donkere magere man ziet er uit als gangster uit een Italiaanse film (zwart vettig verward haar).
    Waar gezien? Nieuwstraat, Stationstraat. Verdacht? Ik weet het ook niet (ben geen politieinspecteur).
    Moest ik de politie bellen? Kweet niet die komen toch altijd te laat, wanneer de vogel al gaan vliegen is.

  2. NJ

    Hoewel kersepitten vreemd zijn het nog niet zo vies als wat ons overkwam ergens in juli (Heikantlaan): wij vonden een zak uitwerpselen die uitgestrooid werd over het dak van mijn auto die op de oprit stond. Geen idee waarom, een vandalenstreek, of iets anders? Wij waren op dat moment met vakantie, degene die op mijn huis paste mocht het allemaal opkuisen.

Reacties plaatsen niet mogelijk.