Mogelijke visatie Voorspoedstraat

In de nacht van vrijdag op zaterdag, 29 op 30 mei, merkte een bewoner van de Heikantstraat achter zijn woning, dus aan de Voorspoedstraat, de stralen van een zaklamp op. Hij zag een man langs een huis lopen en even later reed een BMW van een ouder type weg met gedoofde lichten. Pas aan de overweg werden de lichten aangezet. De politie werd gebeld en deze was zeer snel aanwezig. Waakzaamheid is en blijft dus noodzakelijk!

Het weer gaat beter worden met hoge temperaturen: let op waar u uw ramen open zet en open laat. Zit u achter in de tuin, laat dan aan de voorkant geen ramen wijd openstaan. Het is triest, maar zolang we met dit uitschot te maken hebben, zullen we onze levensstijl daaraan aan moeten passen. Berg ook al uw tuingereedschap en ladders op na het tuinieren. Deze spullen kunnen perfect gebruikt worden om uw woning mee binnen te dringen.

Over een maand beginnen de schoolvakanties, ook u gaat misschien genieten op een andere locatie. Hebt u bij de politie al een afwezigheidsmelding gedaan voor vakantietoezicht? U kunt ook een gratis diefstal preventie advies aanvragen. Hoe moeilijker u het maakt voor deze onderste laag van de bevolking, hoe eerder ze ergens anders naar toe gaan. En blijf opletten: als u denkt: dit klopt niet, dan klopt het ook doorgaans niet. Bel dan meteen de politie.
Laten we met z’n allen zorgen voor een veilig Essen!