Inbraken vermeden in Essen

Gisteren, 9 juni, omstreeks 11:00 maakte een alerte burger melding van een verdacht voertuig dat traag door de straten van Essen reed. De politieploegen konden het voertuig met vier Roemeense inzittenden onderscheppen. In de koffer werd inbrekersmateriaal en ander bezwarend materiaal aangetroffen. De vier inzittenden werden gearresteerd en overgedragen aan het parket voor verder onderzoek.
Door die ene melding werden er hoogstwaarschijnlijk een hoop inbraken vermeden. Dus vergeet nooit:

Inbraken vermeden in Essen2

Bron: PZ Grens

Een gedachte over “Inbraken vermeden in Essen

  1. pr

    Proficiat aan de alerte burger. Zo zijn er weer 4 smeerlappen (sorry voor het woord) minder, tenminste als ze overmorgen niet weer over straat lopen.
    Wat bij mij ook een automatisme is geworden: als ik het huis verlaat kijk ik eens goed rond in de straat of er geen vreemde auto’s staan. Dat is bij ons gemakkelijk te controleren omdat ik in een klein straatje woon. Het is reeds gebeurd dat ik op een auto ben toegestapt en dat deze bij mijn nadering is weggereden. Dus: DOEN !!!

    Het is spijtig dat er niet meer wordt ondernomen door de politiek. Het kost te veel, privacy, racisme, Europa, niet verantwoordelijk voor…, helpt niet, niet onze sector, minderhedenbeleid, deze mensen leven in armoede, angst voor stemmenverlies… Ik heb het allemaal al gehoord. Ik vind NIETS DOEN GEEN OPTIE! Men beweert dat de mensen niet bang hoeven te zijn.
    GEEN ANGST AANWAKKEREN ! Wel wij zijn wel BANG en VINDEN JULLIE HET GEK ???

Reacties plaatsen niet mogelijk.