Poging tot inbraak Alfons Tirelirenstraat

Op vrijdag 28 december kwam een bewoonster van de Alfons Tirelirenstraat om kwart voor zeven ’s avonds thuis uit haar werk. Op de oprit bij haar woning stond een auto met de lichten aan en draaiende motor, maar er zat niemand in. Er kwam een forse man aangelopen met marokkaans/turks uiterlijk. Zij wees op de auto en tikte op haar voorhoofd en werd vervolgens uitgescholden. Het bleek dat deze man aan de garagedeur had lopen rammelen. Haar man had dit gehoord, maar dacht eerst dat het zijn vrouw was die thuiskwam. De man reed uiteindelijk weg en bij het pleintje stond een andere auto te wachten, die achter hem aan reed.
De auto die op de oprit stond was een groene Opel Corsa, net zoals bij de Oude Baan werd gezien op de avond dat daar bij drie woningen is ingebroken.
Het kenteken CCF 641 is aan de politie doorgegeven. Deze belde even later terug met de melding dat dit een niet geregistreerd kenteken is en kwam langs voor verdere aangifte. Haar zoon kwam ’s nachts thuis en zag ook weer een groene Corsa in de buurt rijden, of dit dezelfde was is niet bekend.