Inbraak Krinkelsbos

Gisteravond rond 8 uur is er geprobeerd in te breken in een woning aan het Krinkelsbos. Gelukkig was het beveiligd met alarm en hebben de buren direct de politie gebeld.
Er renden 2 jonge knullen weg, bij de Heikantwinkel (Delhaize) stond een busje met draaiende motor te wachten...

Ik dacht dat er niet meer zoveel werd ingebroken, dus wel.

bron: anoniem

Een gedachte over “Inbraak Krinkelsbos

  1. PMR

    Gelukkig zijn wij niet van bange aard. Men zou van al die inbraken zeer angstig worden. Het wordt nu tijd dat de grensgemeentes meer manschappen krijgen om betere kontrole uit te oefenen. Het valt mij altijd weer op dat in het gemeentenieuws en in de kranten veel gepraat wordt over leuke evenementen. “De goed-nieuwsshow” noemen wij dat. Er is niks mis mee, maar het zou beter zijn dat ook de zeer slechte dingen regelmatig aan de bevolking wordt meegedeeld.
    Ik verneem dat de Eneco-tour volgend jaar zal starten in Essen (+- 25.000 Euro). Misschien al aan gedacht om dit geld beter te besteden? Ik roep het gemeentebestuur op om er alles aan te doen in Brussel om de boeven te klissen en ze ook daadwerkelijk te straffen. Het loopt de spuigaten uit terwijl men ons had verzekerd dat de inbrakenplaag terugliep. Het is toch niet aan de bevolking om zich tot de tanden te bewapenen (wij leven in een rustig klein dorp en het gespuis een haar krenken mag niet!). Straffeloosheid en weinig pakkans zijn de grote boosdoeners.

Reacties plaatsen niet mogelijk.