Overval op nachtwinkel in Stationsstraat

In de nacht van vrijdag op zaterdag, 15 op 16 mei, is om 01.:00 de nachtwinkel in de Stationsstraat overvallen. De dader bedreigde de uitbater met een mes. Er is een schermutseling ontstaan met de uitbater van de nachtwinkel, waardoor de dader een deel van de buit heeft verloren. De dader is gaan lopen samen met een kompaan die buiten op wacht stond.
De politiezone Grens werd verwittigd. De onderzoekers van de politiezone hebben de speurhond en het technisch team van het labo ter plaatse gevraagd. De daders konden niet meer aangetroffen worden. De diensten hebben ook slachtofferopvang voorzien voor de uitbater van de nachtwinkel.
Mocht u de daders voor of na de overval gezien hebben, gelieve dan contact op te nemen met de politie op 03.620.29.29, of via info@pzgrens.be.

Bron: PZ Grens

2 gedachten over “Overval op nachtwinkel in Stationsstraat

 1. lp

  Ik plaats nog een camera bij, en nu eentje welke ik met mijn smartphone kan volgen, kost wel een beetje geld, maar dan voel ik me in ieder geval wat veiliger, zelfs wanneer ik niet thuis ben, veel waardevols heb ik niet in huis, maar ja, hetgeen ze pikken, zal ik wel missen, en moet ik terug aanschaffen, dus nogmaals een vraag:
  Gemeentebestuurders a.u.b., zet de gemeente vol met camerabewaking, dat schrikt misschien dat stelletje schoelies af, iets doen is altijd beter dan niets doen
  grts

  1. sk

   Zet gerust camera’s in uw tuin, maar voor mij geen megasurveillance, merci bien! Privacy wordt reeds genoeg geschonden overal ter wereld, laat dan ten mnste mijn thuisgemeente hiervan bespaard blijven

Reacties plaatsen niet mogelijk.