Dubbele inbraak op industriegebied Rijkmaker

Dubbele inbraak op industriegebied Rijkmaker

Een bedrijf, dat de afgelopen maanden al zeven keer slachtoffer was van inbraak, waarbij in één geval zelfs een dichtgelaste container werd opengebroken, werd in de nacht van maandag op dinsdag wederom slachtoffer van inbraak. De gereedschappen die hierbij werden gestolen, werden even daarna gebruikt om bij een ander bedrijf binnen te komen.

Bij het andere bedrijf zijn ze om 01:30 via het terras en een schuifraam naar binnen gegaan. Daarna hebben in de trappenhal gaten in één van de muren gemaakt om in het kantoor te geraken en het alarm te omzeilen. Zo hebben ze in diverse muren gaten geslagen, om van vertrek tot vertrek te komen.
In de eetkamer hebben ze stoelen in een cirkel bij elkaar gezet en hebben daar zitten eten, een sigaret gerookt en het toilet gebruikt. Er werden vier laptops gestolen en een som geld. De ravage is enorm. Opmerkelijk is dat in Kalmthout is ingebroken bij een bedrijf, waar de daders ook op hun gemak hebben zitten eten.

Bron: Noordernieuws.be

Foto ©Google streetview

Een gedachte over “Dubbele inbraak op industriegebied Rijkmaker

 1. RP

  Misschien zijn het dezelfde daders die enkele jaren geleden bij ons in de Vredestraat 4 en bij vrienden in de Nolsebaan hebben ingebroken. Ze gebruikten het toilet bij onze vrienden en bij ons hebben ze gerookt.
  Sigarettenas heb ik teruggevonden tussen mijn T-shirts.
  Misschien moeten we de daders in directe omgeving zoeken.
  EN MAG IK AUB HET LICHT TERUG AAN NA ELVEN. DE ONZIN DAT HET VEILIGER IS HEBBEN WE NU WEL GEHAD! Er is geld om een nieuw gemeenschapshuis te bouwen. Laat er dan geld zijn voor een beetje licht.
  Wij moesten schrikverlichting plaatsen aan ons huis voor de veiligheid en dat deden wij ook. De politie
  was tevreden met al onze ingrepen.
  Laat de gemeente ook eens ingrijpen.
  Waar blijven de camera’s ? De verontschuldiging dat ze niet rechtsgeldig zijn passeert niet meer.
  Misschien moet de bevolking die ook zelf plaatsen!

Reacties plaatsen niet mogelijk.