1 dag niet was een succes, echter..

De dag nadien was er een inbraak in de Nolsebaan, Essen. De bewoners waren met vakantie en merkten op 12 december bij hun terugkeer dat er was ingebroken. De inbraak moet tussen 8 en 12 december gebeurd zijn.
Ook werden er inbraken vastgesteld in Wuustwezel, in het Chirolokaal. Dit moet gebeurd zijn tussen 10 en 12 december. Een derde vaststelling gebeurde in Wuustwezel, Wachelbergen. Daar werd op 13 december om 10:00 een poging tot inbraak vastgesteld.
Zondag 14 december om 17:50 werd in de Leiweg in Loenhout een effectieve inbraak vastgesteld. Aan de zijkant van de woning werd een raam opengebroken. De bewoners hadden om 11:30 die dag hun woning verlaten en stelden de inbraak vast bij hun thuiskomst.
Zondagavondavond rond 23:00 werd in elk geval één inbraak voorkomen in Den Dijk te Kalmthout. Bewoners hoorden geluiden die er op wezen dat men de achterdeur probeerde open te breken. Na het verwittigen van de politie werd BIN De Kievit-De Ster opgestart met verzoek alert te zijn. De politie trof in de omgeving geen verdachte personen meer aan. Zo bleef het gelukkig bij één poging tot inbraak daar in de omgeving.

Bron: PZ Grens