Promo

Inhoud:

Groepaankoop

Professioneel camera beveiliging systeem

Door groepaankopen kan Inbraken-Essen u tegen sterk gereduceerd tarief een professioneel camera beveiligingssysteem aanbieden. Deelname gebeurt door inschrijving en de aanbieding heeft al doorgang bij 5 aanmeldingen. Door groepaankopen kunnen we grote kortingen bedingen, bij 10 aanmeldingen krijgt u nog eens 10% extra korting!

Promo: Beveiligingsysteem, recorder met camera

De set is uit te breiden tot 4 camera’s.


Deze complete set bestaat uit een recorder, een hoogresolutie camera, een netadapter en 20 meter coaxiale aansluitkabel. De voedingsspanning voor de camera gaat over de coaxiale aansluitkabel, dus geen stopcontacten nodig bij de camera!
Waar zulke complete systemen doorgaans niet onder € 599,- verkrijgbaar zijn, kunnen we u deze tijdelijk aanbieden voor maar € 349,- !

Specificaties

Camera met WDR (wide dynamic range)

Camera met WDR (wide dynamic range)


Camera: Kleuren camera IP66 voor binnen en buiten, vandaalproof en waterproof in dome behuizing, 36x 5mm IR Leds voor 30m nachtzicht, 2.8-12mm handmatig instelbare zoomlens, WDR, Sony Effio-P chip (meeste andere aanbieders verkopen de lagere kwaliteit Effio-E chip). Extra 700TVL camera’s verkrijgbaar op nabestelling voor € 169,- (prijs elders € 199,-).

Recorder: 4 kanaals, Full D1 video kwaliteit (voor vloeiende overgangen). De recorder is in te stellen om te starten bij beweging, of volgens een manueel schema. De recorder kan een e-mail versturen met foto bij detectie. Je kan er tevens met een smartphone op inloggen en er is software bijgeleverd om via een pc de beelden te bekijken en eventueel op te nemen. Omdat velen de recorder aansluiten om rechtstreeks de beelden te bekijken, wordt deze standaard geleverd zonder harddisk. De harddisken zijn op bestelling te verkrijgen v.a. € 99,-.
De recorder kan u in het netwerk opnemen waardoor de beelden via een ip-adres bekeken kunnen worden en ook met een app op een mobiele telefoon. De recorder wordt geleverd met afstandbediening.

Aansluitingen:

  • VGA uitgang (voor pc beeldscherm)
  • HDMI uitgang mogelijk voor €25 extra
  • RJ45 netwerk aansluiting
  • USB 2.0 aansluiting
  • USB muis aansluiting

Inschrijven

De aanbieding loopt tot 1 mei 2013. Daarna krijgen alle deelnemers een e-mail toegestuurd.
Deelname gebeurt door inschrijven via het contactformulier. Bij doorgang van de aanbieding ontvangt u een bevestiging.

Overige info

– Een camera beveiligingssysteem is geen alarminstallatie, maar kan een onderdeel daarvan zijn.
– Inbraken Essen verzorgt de groepaankoop en distributie, maar niet de installatie. De set is eenvoudig aan te sluiten, maar wanneer u er zelf niet uitkomt kunt voor het installeren het beste een netwerk / computer installateur inschakelen. Als het eenmaal correct is geïnstalleerd, is het gebruik eenvoudig. Klik voor een instructievideo voor uitleg en installatie van de camera. Klik hier voor het camera menu met alle instelmogelijkheden.
– Verzenden of ophalen mogelijk. Distributie vindt plaats na ontvangst betaling.
– Garantietermijn voor de camera is 2 jaar, op de recorder 1 jaar.
– Prijzen inclusief BTW, exclusief verzendkosten.